Liesbeth Niessen

In 1999 gestart met Competence Coaching, gevestigd in Doorn.  Ik geef psychologische hulp en coach en train mensen bij vragen over hun werk – vragen op het gebied van de loopbaan (hoe verder), verdere ontwikkeling van competenties (hoe beter) , of bij psychische klachten op of vanwege het werk (hoe meer draagkracht en plezier op het werk). Veel van mijn cliënten hebben complexe of samengestelde vragen. Mijn expertise ligt in de combinatie van psychologische kennis, therapeutische vaardigheden en kennis van arbeid en organisatie.

Ik werk zowel in opdracht van werkgevers als rechtstreeks met particuliere cliënten. Met werkgevers wil ik graag samen werken aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van het personeel. Vitaliteit in het werk is een groot goed, dat werknemers, gefaciliteerd door de werkgever, binnen hun bereik kunnen brengen.

Tevens geef ik supervisie op het gebied van psychologie van Arbeid en Gezondheid.

Behalve in mijn eigen bedrijf heb ik gewerkt bij een universiteit en enkele Hbo instellingen als trainer, docent en projectleider. Sinds 2001 registerpsycholoog NIP op het terrein van Arbeid en Gezondheid.

Meer informatie over mijn werk vindt u op www.competencecoaching.nl